Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ
Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας κλάσης BIC TECHNO Τ293 διεξήχθησαν στην Βάρκιζα και συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου (ΝΟΚΑ) με 12 αθλητές.
Ο Σύλλογος της Άνδρου είχε εξαιρετική παρουσία παρά την μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή αθλητών που έφτασαν τους 57 και λόγω μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών (ασθενείς νότιοι άνεμοι) που δυσκόλευαν τις προσπάθειες των παιδιών.


Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης έλαβε, για (τρίτη χρονιά) χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  των 15 ετών. Ο Πέτρος Τσορτανίδης ήλθε τρίτος στην κατηγορία των 13 ετών. Ο Γιώργος Γιγίνης στην κατηγορία 15 ετών ήλθε τέταρτος που απώλεσε την τρίτη θέση από συγκυρία ενώ πίσω του, πέμπτος, τερμάτισε ο Νίκος Συρίγος. 
Το βραβείο του μικρότερου αθλητή δόθηκε στον Γιάννη Καρβουνιάρη.
Οι υπόλοιποι αθλητές Φράγκου Βίκτωρας, Σαραβάνου Κάτια, Νικολαίδης Δημήτρης, Μαγκανιώτης Δημήτρης, Σίρτη Ιωάννα και Φειδάκης Λεωνίδας αγωνίστηκαν με πάθος συλλέγοντας εμπειρία από την συμμετοχή σε πρωτάθλημα με έντονο ανταγωνισμό.
Οι επιτυχίες δεν έρχονται τυχαία, από μόνες τους, χρειάζεται το ταλέντο και η συστηματική προσπάθεια των αθλητών καθώς και η ύπαρξη προπονητή δασκάλου και συντονιστή του αθλητή για το άριστο χειρισμό των δυνατοτήτων του.  Toν ρόλο αυτό τον ανέλαβαν οι προπονητές του ΝΟΚΑ Γιώργος Φράγκος και Νίκος Σκόρδος.





1 σχόλιο: