Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ανδρίων Πειραιά την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της έναρξης της νέας περιόδου τέλεσε Θεία λειτουργία με αρτοκλασία στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Ακολούθησε στην συνέχεια συγκέντρωση των παρευρισκομένων στα γραφεία του Συλλόγου. 

 Μια καλή ευκαιρία να βρεθούν οι ξενιτεμένοι Ανδριώτες του Πειραιά, να συζητήσουν θέματα της καθημερινότητας και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Όλα αυτά συντροφιά με ζεστό καφεδάκι, παραδοσιακά γλυκά της Άνδρου και αναψυκτικά που προσέφερε σε αφθονία ο σύνδεσμος. 
Η πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Βασιλική Λινού πριν ξεκινήσει τη βράβευση των αριστούχων μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων. Τον λόγο στην συνέχεια έλαβαν και άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.
Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κίνηση που φανερώνει την σημασία που δείχνει ο σύνδεσμος στα νέα παιδιά και το ενδιαφέρον του για την πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών των μελών του.
Οι μαθητές  που βραβεύτηκαν ειναι: Καλλιβρούσης Λεωνίδας του Νικολάου, Προκόπη Κατερίνα του Χρήστου, Κουλουρίδη Παυλίνα του Νικολάου, Τόλιας Ιωάννης- Γιώργος του Δημητρίου, Μαρκουίζου Σελένα του Στυλιανού και Κουλουρίδης Μιχαήλ του Νικολάου.
Τα γραφεία του Συνδέσμου, που βρίσκονται στην διασταύρωση των οδών Σωτήρος και Κουντουριώτου, λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7:00 - 9:00 το βράδυ και αποτελούν σημείο συνάντησης των Ανδριωτών του Πειραιά και των συνοικιών του.
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συνδέσμου για την νέα περίοδο είναι: 
Συνάντηση γυναικών την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο γραφείο του συλλόγου.
Παρακολούθηση της ταινίας "Μικρά Αγγλία" την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ (δίπλα από το Δημαρχείο).
Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης "Ψύλλοι στα αυτιά μας" στο θέατρο ΑΛΙΚΗ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
Η βασιλόπιττα του συλλόγου θα κοπεί την ημέρα των Θεοφανίων στις 5 Ιανουαρίου.
Την Μαρινέλλα σε τραγούδια της Σοφίας Βέμπω στο θέατρο Badminton στις 26 Ιανουαρίου.
Συγκέντρωση μεσημεριανή ανδρών στις 12 Φεβρουαρίου.
Συνάντηση σε ταβέρνα στις 14  Φεβρουαρίου.
Πάρτυ μασκέ στο Σύλλογο στις 20  Φεβρουαρίου.
Παιδικό πάρτυ στις 23 Φεβρουαρίου.
Διάλεξη με θέμα την αρχιτεκτονική της Άνδρου από τον Νίκο Βασιλόπουλο στα γραφεία του Συνδέσμου στις 10 Μαρτίου.
Εκδρομή για την παρακολούθηση των Γ' Χαιρετισμών στις 21 Μαρτίου.
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με δύο εκδρομές τον Μάιο, η ημερήσια στις 4 και η διήμερη στις 31 του μήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 2104173148 τις ώρες λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου