Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΥΔΡΟΥΣΑ- Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 0-5

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Μπατσίου, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η ομάδα μας υποδέχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον πολύ ισχυρό Α.Ο. Σύρου, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. 
Το δύσκολο απόγευμα φάνηκε από νωρίς, αφού, μόλις στο 5΄ ο Α.Ο.Σ, στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της Υδρούσας άνοιξε το σκορ με τον Πρίντεζη, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των φιλοξενουμένων.
 
Στα επόμενα 20 λεπτά ο αγώνας κύλισε χωρίς πολλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στις κινήσεις και με τους γηπεδούχους να αμύνονται σθεναρά. Από το 25ο λεπτό μέχρι το 30ο φάνηκε η απειρία της ομάδας μας καθώς ο ΑΟΣ πέτυχε 3 τέρματα κρίνοντας και τον νικητή του αγώνα. Αναλυτικά Στο 25’ ο Σταματίου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Πρίντεζη έκανε το 0-2. Στο 28’ ύστερα από ολιγωρία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα ο Σταματίου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του. Δυο λεπτά αργότερα ο Ελ Καντι μετά από ατομική προσπάθεια τριπλάροντας τον αντίπαλο του και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το  0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεπέρασε το σοκ και εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας με περισσότερο θάρρος τον αντίπαλο και μη έχοντας κάτι να χάσει. Πίεσε πιο ψηλά τους φιλοξενουμένους κερδίζοντας κάποιες μπάλες και στο τέλος είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ με τον Γλυνό ύστερα από ατομική προσπάθεια που αποσόβησε ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Σ με υπερένταση. Το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 60’ όπου ο Περιαλης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 0-5
Η φαινομενικά βαριά ήττα, σε καμία περίπτωση δεν πτοεί την αμιγώς ερασιτεχνική ομάδα μας, η οποία συμμετέχει, εν πλήρη γνώση, σ’ ένα ιδιότυπο «επαγγελματικοερασιτεχνικό» πρωτάθλημα, όπου αναμετράται με αντιπάλους που διαθέτουν υψηλούς προϋπολογισμούς και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους.
 Η επόμενη αναμέτρηση της Υδρούσας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την επόμενη, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τη Α.Ε Στενής στο γήπεδο Στενής Τήνου. 

ΑΟ Υδρούσα (Μπαρούς Γ.- Φίλιππας Δ.): Παπουτσής, Θωμάς, Γονίν (80′ Κωνσταντής), Τσαγκαλίδης © , Κακλαμάνης, Βιδάλης, Βολίκας ( 62’ Πέππας ), Μανάλης ( 75’ Αλιράϊ), Βλάμης, Γλύνός, Μουτσάι.
ΑΟ Σύρου (Πούλος) : Καραμαλίγκας, Σταμούλης , Βαβουράκης, Κόκκαλης (59’ Βελέντζας) , Μητσόπουλος (46’ Σούρλας), Τερόλη, Ελ Κάντι (59’ Ξυγκάκης), Τζώρτζης , Σταματίου, Περιάλης, Πρίντεζης Λ. ©.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου