Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων  Χάρης Θεοχάρη  μπαίνει οριστικό λουκέτο σε 16 εφορίες νησιών.
H αρχή γίνεται στις στις 28 Αυγούστου από Σκόπελο και Σκιάθο και ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου με την οριστική διακοπή και (της δικής μας) ΔΟΥ Ανδρου, κλείνοντας τον κύκλο των 15 νησιών που μέχρι τώρα παρέμεναν ανοιχτές.
Η σχετική απόφαση υπογράφηκε  στις 8 Αυγούστου, παρότι η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, είχε υποσχεθεί ότι οι συγκεκριμένες ΔΟΥ θα λειτουργούν ως τμήματα συνδεδεμένα με το Υπουργείο. Εμείς σαν "ΑΝΔΡΟΣ σήμερα" σας είχαμε γνωστοποιήσει από το Μάιο ότι το κλείσιμο των ΔΟΥ είναι οριστικό με βάση το "Πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής επεξεργασίας και τελικού σχολιασμού του Σχεδίου Ενοποιήσεων ΔΟΥ", που εκδόθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, το οποίο σας είχαμε αποκαλύψειΗ σχετική (και αποκαλυπτική) ανάρτηση του "ΑΝΔΡΟΣ σήμερα" ΕΔΩ
Με την απόφαση καθορίζεται το πρόγραμμα με βάση το οποίο οι νησιωτικές ΔΟΥ κλείνουν οριστικά.
Οι δραστηριότητες της ΔΟΥ Άνδρου μετακομίζουν στην ΔΟΥ Παλλήνης. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις οδηγίες, η σειρά έχει ως εξής:
·       Οι ΔΟΥ Σκοπέλου και Σκιάθου διακόπτουν οριστικά την λειτουργία τους στις 28 Αυγούστου.
·       Οι Δ.Ο.Υ. Κέας, Μήλου, Λήμνου και τέως Δ.Ο.Υ. Σαλαμίνας  διακόπτουν οριστικά την λειτουργία τους, στις 2 Σεπτεμβρίου.
·       Οι Δ.Ο.Υ. Καλύμνου, Καρπάθου και Αγ. Κηρύκου Ικαρίας  διακόπτουν οριστικά την λειτουργία τους, στις 4 Σεπτεμβρίου.
·       Οι Δ.Ο.Υ. Άνδρου, Αίγινας, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών, Τήνου και η τέως Δ.Ο.Υ. Κυθήρων, διακόπτουν οριστικά τη λειτουργία τους, στις 9 Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Καλά με την αποκάλυψη του πορίσματος από εσάς, το οποίο ήταν σαφές γιατί πρέπει να κλείσουν οι συγκεκριμένες ΔΟΥ μου κάνει εντύπωση γιατί έλπιζαν οι κάθε λογής εξουσίες ότι θα μείνει η ΔΟΥ Άνδρου. Το κυριώτερο δε ότι διέδιδαν ως σίγουρες πληροφορίες τις διαδόσεις. Είναι δυνατόν να εμπιστευόμαστε "αλογομούρηδες" που δρουν με "πληροφορίες", διαδόσεις, λες και ποντάρουν άλογα στον ιππόδρομο. Καημένη Άνδρο, σε τι χέρια είσαι διαπιστευμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή